Over Onreine Dieren Kan Ik Alleen Met een Rilling Spreken, het derde cartoonalbum van Bandirah staat weer bomvol met hilarische, intelligente, lompe en schrijnende spotprenten en is, in navolging van voorgangers Stout, Stout Fruit en Moffies, wederom een ongekend feest van vreugde.

Het nawoord van OODKIAMERS werd verzocht door Bert Brussen. Alleen daarom al de aanschaf waard.

Te koop in boek- en stripwinkel, bij Bol.com of via de uitgever, www.uitgeverijxtra.nl. Óf met persoonlijke tekening en fikse korting (NU => TIJDELIJK! => € 10,- => INCLUSIEF VERZENDING) bij de auteur (bandirah) zelf.

Over Onreine Dieren Kan Ik Alleen Met een Rilling Spreken zal tevens in een gelimiteerde oplage uitgebracht worden met een audio-cd met daarop een commentaartrack door de auteur. Iedere cd is voorzien van een originele en eigen illustratie. (NU => TIJDELIJK! => € 15,- => INCLUSIEF VERZENDING)

Quotes:

'Het werk van Bandirah is balsem voor de ziel, maar ook zwavelzuur voor de geest' - Nop Maas

'Absurd, morbide en onpeilbaar. Alleen leuk voor wie de humor daarvan inziet' - K.W. Cuperus

Ik buig niet al te diep voor de creativiteit van deze kunstenmaker, want zijn incasseringsvermogen is wel begrensd’ - A.H.J. Dautzenberg

'Bandirah is misschien wel de meest onderschatte cartoonist in een overigens zeer overschatte cartoonwereld.' - Thomas van Aalten

 

volgendevorige